آمار بازدیدکنندگان

مدارك لازم جهت دريافت اصل دانشنامه و ريزنمرات

1. اصل گواهي موقت پايان تحصيلات (در صورتيكه صادر شده باشد). لازم به توضيح است افرادي كه گواهي موقت آنها صادر و به دليل داشتن تعهد به سازمان خاصي ارسال شده است لازم است اصل گواهي موقت خود را از سازمان مربوطه دريافت و تحويل دهند.
  2. گواهي انجام كار از هر بخش دولتي و يا خصوصي كه در آن تاريخ شروع به كار و خاتمه آن و يا لغايت تاكنون ذكر شده باشد (جهت فارغ التحصيلان استفاده كننده از آموزش رايگان.) (توجه شود كاركرد همزمان با تحصيل در هر يك از مقاطع تحصيلي قابل پذيرش نيست). ضمناً پروانه اشتغال به كار صادره از سوي سازمان نظام مهندسي و نيز پروانه كسب افرادي كه به حرف آزاد مشغول به كار ندارند از تاريخ صدور قابل پذيرش مي باشد كه لازم است اصل آن براي رويت و يك برگ فتوكپي آن ارائه شود. و يا پرداخت هزينه آموزش رايگان.

توضيح 1: مدت تعهد خدمت آموزش رايگان در مقطع كارداني و كارشناسي و كارشناسي ارشد پيوسته بستگي به نوع سهميه پذيرش شده در آزمون سراسري يك برابر، دو برابر و يا سه برابر طول مدت تحصيل خواهد بود. (پذيرفته شدگان سهميه هاي آزاد منطقه يك شاهد خانواده معظم شهدا ايثارگران نهضت سواد آموزي 0 جهادجانبازان آزادگان دانشجويان غير ايراني پذيرفته شده از طريق كنكور سراسري يك برابر مدت تحصيل، پذيرفته شدگان سهميه هاي مناطق 2- 3- 4- 5 عشاير مناطق محروم و ووردي هاي منطقه اي دو برابر مدت تحصيل، پذيرفته شدگان سهميه استانداري ها سه برابر مدت تحصيل).

مدت تعهد خدمت آموزش رايگان در مقاطع كارشناسي ناپيوسته كارشناسي ارشد ناپيوسته و دكتري، يك برابر مدت تحصيل است.

توضيح 2: كليه بررسي ها و يا محاسبات هزينه آموزش رايگان در محل مديريت امور آموزشي دانشگاه اداره فارغ التحصيلي انجام مي شود و نيازي به مراجعه به وزارت علوم نيست.

توضيح 3: فارغ التحصيلان متعهد خدمت در آموزش و پرورش لازم است از اداره كل آموزش و پرورش استان محل خدمت مجوز كتبي مبني بر به اتمام رسيدن تعهد به آموزش و پرورش به انضمام خلاصه سوابق خدمت دولتي (فرم شماره 502) را ارائه نمايند.

توضيخ 4: ارائه گواهي پايان طرح از سازمان دامپزشكي جهت فارغ التحصيلان دامپزشكي در مورد آقايان الزامي است.

توضيح 5: ارائه نامه لغو تعهد بورسيه بودن از بالاترين مقام سازمان هاي مربوط در خصوص فارغ التحصيلان بورسيه سازمانها و ارگانها الزامي است

1. اصل برگه تسويه حساب بازپرداخت بدهي به صندوق رفاه دانشجويان از صندوق رفاه مركزي در تهران، در صورت بدهكار بودن به صندوق رفاه دانشجويان. (آدرس صندوق رفاه: تهران خيابان شهيد دكتر بهشتي خيابن دوم پلاك 7).
  2. اصل و فتوكپي پايان خدمت يا معافيت دائم يا معافيت موقت.

سيستم الكترونيكي دانشنامه

مراحل صدور دانشنامه